28 Φεβ 2014

Ερώτηση Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα:"Η εγκληματική αναστολή λειτουργίας του ΙΚΑ- ΕΤΑΜ Νέας Μηχανιώνας".

             Θέμα: Η εγκληματική αναστολή λειτουργίας του ΙΚΑ- ΕΤΑΜ Νέας Μηχανιώνας

Με τη μη αναπλήρωση των εργαζόμενων που συνταξιοδοτήθηκαν, με την απόλυση συμβασιούχων που κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα της χώρας αλλά και με τη διεύρυνση του πεδίου αρμοδιοτήτων του, με την προσθήκη του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας και του προγράμματος κατ’ οίκον φροντίδας συνταξιούχων το προσωπικό του ΙΚΑ έχει μειωθεί την τελευταία τετραετία κατά 40%.

17 Φεβ 2014

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Θερμαϊκός-Συμπολιτεία Αλληλεγγύης και Ανατροπής" προς τους πολίτες του δήμου Θερμαϊκού

«Θερμαϊκός-Συμπολιτεία Αλληλεγγύης και Ανατροπής»

 

Προς τους πολίτες του δήμου Θερμαϊκού

Δημότες και από τα οκτώ δημοτικά διαμερίσματα, ιδρύσαμε τη δημοτική παράταξη «Θερμαϊκός-Συμπολιτεία Αλληλεγγύης και Ανατροπής», φιλοδοξώντας με τη δική σας στήριξη, να βάλουμε στην άκρη το παλιό, το αποτυχημένο και το φθαρμένο, ανοίγοντας δρόμο σε νέες, άφθαρτες δυνάμεις της δημιουργίας και της προόδου, σε μία λαϊκή συμμαχία όλων των πολιτών. Για να αντιμετωπίσουμε το τέλμα στο οποίο βρίσκεται ο δήμος μας, με τα προβλήματα να οξύνονται διαρκώς και τη ζωή όλων μας, με τη φοβερή οικονομική κρίση, να αλλάζει δραματικά προς το χειρότερο, εξ αιτίας των μνημονιακών πολιτικών και της εφαρμογής του σχεδίου λιτότητας. 

Mηνυτήρια αναφορά των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσας Αμμανατίδου, Δέσποινας Χαραλαμπίδου και Δημήτρη Στρατούλη, για φαινόμενα κακοδιαχείρισης στη Διοίκηση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ).

Μηνυτήρια αναφορά των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσας Αμμανατίδου, Δέσποινας Χαραλαμπίδου και Δημήτρη Στρατούλη, για φαινόμενα κακοδιαχείρισης στη Διοίκηση της ΕΒΖ.




Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσα Αμμανατίδου, Δέσποινα Χαραλαμπίδου και Δημήτρης Στρατούλης, κατέθεσαν σήμερα Παρασκευή στον Διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Αντιεισαγγελέα Εφετών κ. Ευάγγελο Μαδεμλή μηνυτήρια αναφορά μετά από τις καταγγελίες, που έχουν περιέλθει σε γνώση τους από εργαζόμενους της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ), συνδικαλιστικές οργανώσεις και πρώην μέλος της Διοίκησης της εταιρείας, για φαινόμενα κακοδιαχείρισης σε αυτή.

11 Φεβ 2014

Πρόσκληση Σύριζα Θεμαϊκού

Την παρασκευή 21 φεβρουαρίου 2014 ώρα 8:30 μ.μ. στηνΤαβέρνα ΑΝΕΣΤΗΣ (οδός Θεσ/νίκης - Ν. Επιβατών) καλεί σε γλέντι ο Σύριζα Θερμαϊκού